Gebundelde kennis en ervaring

Als hoofdaannemer is The 50 Customer Company® van a tot z verantwoordelijk voor elk verbeterproject.

Wij werken met ervaren experts op het gebied van beleving, loyaliteit, implementatie en veranderstrategie die de methodiek van klantbeleving omarmen.

"The road is never crowded along the extra mile"

Robbert startte zijn loopbaan in 1993 als verkoper bij Exact Software. Vervolgens maakte hij een commerciële carrière bij Compaq, later HP. In 2004 verliet hij zijn toppositie bij HP om als ondernemer zijn visie in de praktijk te brengen.

In 2008 richtte hij The 50 Customer Company® op. Vanuit de overtuiging dat bedrijven veel meer kunnen bereiken door hun aantrekkingskracht te vergroten met de beleving van klein.

In april 2010 nodigde JAN© – een challenger in de markt van accountancy en bedrijfsadvies – hem uit om in de rol van CEO leiding te geven aan een de transitie van de onderneming van een betrouwbare accountant naar de meest waardevolle reismaat voor “ondernemers met ballen” in de Randstad.

In 2014 verliet hij JAN© om de 50 Customer Company verder uit te bouwen.

Opdrachtgevers omschrijven hem als authentiek, energiek, enthousiasmerend, kundig, zeldzaam sterk betrokken, doortastend en vernieuwend.

"Je kunt nooit naar het volgende niveau ontwikkelen met oude denkbeelden"

Met deze visie faciliteert Toine Simons verandering. Hij helpt mensen nieuwe, denkbeelden bouwen, waardoor zij veel energie vrij maken om ambities waar te maken.

Toine is oprichter van Beerschot & Simons (1988) en strategisch partner van The 50 Customer Company. Hij is een inspirerende change strateeg die gelooft in de enorme capaciteit van mensen om zeer snel verandering en verbetering te realiseren.

Hij is een veelgevraagd spreker en management trainer bij commerciële organisaties. Meer dan 20 jaar geleden heeft hij de Consultative Selling methode naar Nederland gehaald en praktisch doorontwikkeld voor dienstverlenende organisaties. Hij heeft een unieke manier om mogelijkheden van mensen te faciliteren en te trainen. De trainingsstijl is dynamisch, humoristisch, praktisch en hij gaat de confrontatie niet uit de weg.